Slaapcomfort Excellence BV.

Van fabriek naar klant, de voordeligste van Belgie en Nederland.

Slaapcomfort Excellence BV, produceert zelf boxsprings, matrassen en topdekmatrassen. Hierdoor kunnen wij tegen de meest scherpe tarieven leveren. Door uitsluitend gebruik te maken van Nederlandse grondstoffen, zoals schuim en pocketveren kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. Indien een boxspringset niet op voorraad is kunnen wij in maximaal 1 week uw persoonlijke complete boxspringset met keuze uit meer dan 100 kleuren klaar hebben.

Na meer dan 10 jaar erkende slaapwinkels te voorzien van onze producten hebben wij vanaf medio 2017 besloten om de consument direct te bereiken.

U bent welkom in onze factory outlet in Zevenbergen om onder het genot van een hapje en drankje onze mooie producten te bekijken en te testen.

Met onze producten kiest u voor degelijke kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen.

Stel gerust al uw vragen aan een van onze medewerkers. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste boxspring, matras of topper.Elke boxspringcombinatie is te verkijgen in +/- 100 verschillende kleuren en stof. Vraag hiernaar.

Wij geven standaard 10-jaar garantie op al onze artikelen. Momenteel zijn we bezig om aan te sluiten bij de grootste brancheorganisatie CBW erkend, InRetail.

.

 

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

  51.645297, 4.616232 Industrieweg 2C, 4762 AE Zevenbergen

+31 (0) 168 – 371 888
Industrieweg 2C
4762 AE Zevenbergen