Boxspring kopen in Roosendaal?

Ben je van plan om een boxspring te gaan kopen in omgeving Roosendaal? Een boxspring voor een goede prijs en kwaliteit? Neem dan eens een kijkje in onze Factory Outlet en zie onze ruime voorraad aan boxsprings en alles wat daarbij hoort. Wij zijn te vinden op de Industrieweg 2C in Zevenbergen.

Vanaf Roosendaal ben je met de auto binnen twintig minuten in onze Factory Outlet in Zevenbergen.

Waarom bij Slaapcomfort Excellence Zevenbergen?

Voordelen van een Boxspring 

 • Door de dubbele laag vering geeft een Boxspring extra ligcomfort. 
 • Een boxspring is voor alle type slapers. Door verschillende matrassen, toppers en bedbodems. 
 • Door de hoogte van de boxspring is in- en uitstappen makkelijker. 
 • Een boxspring draagt bij aan een rustieke, luxe uitstraling van de slaapkamer. 
 • Een boxspring valt volledig naar wens samen te stellen. Van de poten tot de topper. 

Onze Boxsprings bestaan grofweg uit

 • Een box met of zonder pocketveren. De box kan in veel verschillende stoffen, kleuren en afmetingen gemaakt worden. De meest verkochte boxspring bedden zijn formaat 120 x 200 oplopend tot 180 x 200. Bij onze luxere modellen (van de Royal Deluxe line bijvoorbeeld) zitten er meestal pocketveren in de box.
 • Het matras. Er zijn erg verschillende soorten matrassen, voor ieder wat wils. Lees hier meer over onze verschillende matrassen en waar je op moet letten bij het kiezen van het juiste matras.
 • De topper. Een topper is een extra matras, dat ook van bijvoorbeeld traagschuim en koudschuim kan zijn.  
 • Het voetbord. Het voetbord maakt de boxspring compleet. Het voegt uitstraling en karakter toe aan je boxspring. 
 • De bekleding. Uiteraard kan je ook de bekleding van je boxspring aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor een patroon of een effen kleur. Bekijk online wat er allemaal mogelijk is. 
 • De pootjes. Kies uit bijvoorbeeld vierkante of ronde pootjes. Brede of juist smallere pootjes. Bij ons is er keuze zat.  
 • Bijmeubelen. Maak je boxspring helemaal af door er een nachtkastje bij te nemen. Een voetenbank en tv lift zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die je kan kiezen bij de aankoop. Wij adviseren je ook om de boxspring in het echt te zien. Zo kan je een betere keuze maken van wat voor bijmeubelen erbij passen.

Een matras testen 

Een matras testen is er belangrijk bij de keuze van de juiste matras. Hiervoor hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet: 

-Zorg dat je uitgerust bent, een moe mens vindt een matras al snel goed liggen waardoor het je beoordelingsvermogen negatief beïnvloed.

-Ga op verschillende manieren erop liggen. Op je buk, rug en zijkant. Ondersteunt de matras wel je lichaamsdelen die jij wilt en voelt dat comfortabel aan? 

Zorg dat je genoeg vragen stelt. Schaam je niet, ze zijn in een beddenwinkel best wel wat gewend. Soms is er zelfs een mogelijkheid om proef te slapen. 

Bij ons is het ook mogelijk je matras in te ruilen binnen 90 dagen. Denk je na 90 dagen toch een ander soort matras nodig te hebben? Geen probleem! Daar heb je namelijk recht op bij Slaapcomfort Excellence.

Onze toppers

Een topper is de bovenste laag van je bed waar je op ligt. Een topper gaat puur om comfort, er zijn dan ook meerdere soorten die precies de contouren van je lichaam volgen. Al onze toppers zijn van hoogwaardige materialen gemaakt, allemaal op een duurzame wijze. Om onze kwaliteit hoog te houden testen wij onze producten continu. Hierdoor zorgen wij dat je altijd de beste kwaliteit krijgt.  

Waar is een topper goed voor? 

 • Het matras hoeft minder vaak gedraaid te worden door de topper. 
 • Een topper zorgt voor extra slaapcomfort. 
 • Er zijn toppers verkrijgbaar in split uitvoeringen, zodat uw partner een eigen uitvoering kan kiezen die zich precies naar het lichaam van je partner vormt. 
 • Een topper zorgt voor extra bescherming voor uw matras, je verlengt dus de levensduur van je matras. 
 • Overlapt de vervelende naad tussenin de twee losse matrassen. Een topper maakt er dus een geheel van.

Bij elke boxspring wordt een topper geleverd. Je kan zelf uitkiezen welke topper bij je past.

Na het lezen toch nog een vraag over toppers of onze boxsprings in het algemeen? Neem vooral contact met ons op via de mail, chat of telefoon. Liever langskomen? Binnen 20 minuten ben je vanaf Roosendaal bij ons in de Factory Outlet.